Wil jij zelfstandig en onafhankelijk zijn?
Sluit je aan bij BikeBarista!


Datum:
Je geld verdienen met de mobiele verkoop van heerlijke espresso's, latte's, cappuccino,s of warme chocolade.

Met een milieuvriendelijk vervoer, " de Hollandse bakfiets", geef je een statement af voor al je klanten dat jij het milieu niet belast.

Je bouwt een vaste klantenkring op, die iedere dag bij jouw fietskoffiekar koffie kopen.

Je eigen bedrijf samen met BikeBarista opstarten, waarom niet?

Recessie bestendig - Veel bedrijven ondergaan moeilijke tijden maar door de lage kosten is een ambulante koffieverkoop hier niet gevoelig voor. In Nederland worden per dag miljoenen kopjes koffie gedronken. iedereen zal altijd koffie blijven kopen en drinken.

Geen ervaring nodig - Het doet er niet toe waar je vandaan komt, wie je bent, wat je weet, wat je doet en of je twee linker handen hebt. Je moet alleen een goede espresso kunnen maken.
Als je zelfstandig wilt zijn, start dan met een fietskoffiekar en verdien een goed inkomen .

Weinig Risico - Je kan jouw fiets-koffiekar voor een kleine investering en tegen lage kosten opstarten.

Eigen Baas - Wordt je eigen baas en wees van niemand afhankelijk, bepaal zelf hoeveel je wilt verdienen, met werk wat jij leuk vindt!

Flexibele Uren - Werk op de uren die JIJ wilt, fulltime of parttime, zodat je meer uren kan besteden aan jouw familie en vrienden en dingen kan doen die je leuk vindt.

Millieuvriendelijk - Een fiets-koffiekar geeft jou de gelegenheid koffie te verkopen waar JIJ wilt, op locaties of op een vaste standplaats, waar je concurrenten niet kunnen komen..

Hoge Verdiensten - In alle cafe's en restaurants verkoopt men graag koffie. Het is geen geheim dat er met de verkoop van koffie goed verdient wordt!


Schrijf je in, om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes van BikeBarista en het infoboekje te ontvangen. 

Hier zijn enkele feiten :

      De gemiddelde Nederlanders 150 liter koffie per jaar drinkt.

      Er wordt steeds meer koffie steeds meer buiten de deur wordt gedronken.
    
In andere landen is de fietskoffiekar al een normale verschijning aan het worden .

 Het starten van een fiets-koffiekar is een van de snelste en beste manieren om je geld te verdienen.

Feit is, dat het ook een van de gezondste en makkelijkste manieren is om je geld te verdienen.


Het "BikeBarista" infoboek geef je een kijkje van de mogelijkheden over de samenwerking met onze organisatie in de markt.

 
Hoeveel is succes je waard, hoeveel is het je waard om je eigen fietskoffiekar service te gaan beginnen ?

 Dit is alles, het is nu aan jou, is er jouw regio nog geen koffiekar? Schrijf je in en claim je regio. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 Uiteindelijk, zal niet iedereen in staat zijn om van deze gelegenheid gebruik te maken. Het is echt alleen voor diegene die bereid is om het heft in eigen hand te nemen en zijn plaats samen met BikeBarista te veroveren in de wereld van de fietskoffiekarservice en het gewoon veel koffie te verkopen ...

All rights reserved 2011 ©

BikeBarista©
BikeBarista© is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule, waar de verkoop van fair trade-coffee and tea als een lifestyle on the road wordt gepresenteerd. Heb je iets met deze lifestyle en je houdt van topkwaliteit, toegankelijkheid en uitstraling en je beschouwt het starten van een eigen onderneming als het verwezenlijken van een droom, dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek. Wij willen samen met jou je eigen onderneming mogelijk maken, waarin we onze kennis en ervaring gebruiken om voor jou een droomstart te realiseren.

Filosofie
Iedereen heeft zijn persoonlijke beleving van smaak waarin de expressie van de eigen persoonlijkheid wordt versterkt. BikeBarista© wil door het ruime aanbod tegemoet komen aan de wensen van de klant en de klant hierin ondersteunen. BikeBarista© luidt de verkoop van duurzame fair-trade coffee and tea to go in. De individuele smaak en het reismoment van de dag bepalen de keuze voor een fair-trade coffee of tea to go. BikeBaritsta© speelt in op duurzaamheid en de trend van coffee and tea to go.

Van idee tot realisatie...
Als initiatiefnemers van BikeBarista© hadden we niet gedacht dat het starten van een BikeBarista© fair-trade coffee en tea to go, zo enthousiast zou worden ontvangen.
Bij BikeBarista© is het concept gebaseerd op de verkoop van de fair-trade coffee en tea to go vanuit fietskoffiekar een "BikeBarista©" en alles wat nodig is om goede fair-trade "coffee en tea to go" te maken. Daartoe maakt BikeBarista© gebruik van een manpowerd vervoermiddel en duurzame professionele koffiemachines.
We zien een sterke tendens dat de fair-trade coffee en tea to go vanaf de Bikebarista© in opkomst is. We bedienen ons, als we BikeBarista© kort en krachtig willen neerzetten, van termen zoals “mobiele horeca vanaf iedere willekeurige omgeving”. Geen horeca pur sang, maar vooral een special, de Bikebarista© coffee and tea to go. Een spot waar je graag naar toe komt om een goede kop fair-trade coffee en tea mee te nemen en onderweg hiervan te genieten.

Hoe we deze filosofie met BikeBarista hebben vorm gegeven hopen we in een infoboekje aan jou als lezer en verkoper in potentie duidelijk te maken. Het gaat natuurlijk ook over zaken als commercieel succes, assortiment, marges en kosten et cetera.
We nodigen je hierbij uit om samen met ons jouw plannen te bespreken en die te “matchen” aan onze mogelijkheden om vervolgens samen het succes van BikeBarista© uit te bouwen. We vragen je dan contact op te nemen met het hoofdkantoor van BikeBarista©. We komen graag met je in gesprek, uiteraard onder het genot van een kopje fair trade coffee of tea.

Schrijf je in, om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes van BikeBarista en het infoboekje te ontvangenhome

 

 

 

 

beste fietskoffiekar service Baristabike eigen baas direct doet e-book zelfstandig echt eigen ervaring etc familie gaan geeft geld goed goede handboek geld verdienen met baristabike barista fietskoffiekar service bike barista klanten kost laat leuk maken manier nodig omzet opstarten prijs rekenen geld verdienen start starten strategie succes tijd uren verdienen koffie op straat vinden straatkoffie waard baristakoffie hobby werk willen wilt
created at TagCrowd.com