Geef ze geen kans, op uw kosten, fouten te maken.


Datum:

"Alles wat u moet weten voor u een nieuwe keuken koopt "

zodat u:
zonder zorgen
zonder gezeur
zonder teveel te betalen
zonder slapeloze nachten
zonder verrassingen
kan genieten van uw nieuwe keuken

en hoe u met het ebook "Keukenaankoopgids" in een keukenzaak , een droomkeuken kunt aanschaffen zonder alle nachtmeries die u overal hoort … 

uw eigen Keukenaankoopgids aanschaffen is een goede beslissing ... en weet u waarom?

Recessie uitbuiten - Veel keukenleveranciers gaan door de recessie failliet en gaan tenonder, dus dat is extra oppassen. Iedere keukenboer vecht voor nieuwe klanten. U zit in de markt waar u kunt gaan bepalen hoe, wanneer en waar, u uw keuken, wilt aanschaffen

Shoppen met plezier - Het doet er niet toe u winkelen nu wel of niet leuk vindt. Met de keukenaankoopgids kan iedereen zijn nieuwe keukenaankoop met vertrouwen tegemoet zien.

Goede raad - U kunt met uw eigen keukenaankoopgids, uzelf indekken tegen de fouten, stommiteiten van sommige leveranciers, onhandigheid van monteurs, chauffeurs!

Blijf baas in eigen keuken - Blijf baas over uw eigen geld en over uw eigen nieuwe keukenplan, bepaal zelf hoe u de keuken wilt hebben, wat u leuk vindt met de behulp van de keukenaankoopgids.

Kies waar u wilt kopen - met behulp van de keukenaankoopgids kunt u weloverwogen uw keuze maken, te bestellen waar u wilt, met wie u in zee wilt gaan.

Hoge Besparingen Het is geen geheim dat er in de keukenbranche goed verdient wordt. Een goed geplande aankoop van uw nieuwe keuken, geeft minder kans op stress, slapeloze nachten, fouten, nonchalance van de verkopers, maar meer kans op besparingen. Met de keukenaankoopgids bespaart op uw keuken. Geld en narigheid


Bestel daarom direct het E-Book
"Keukenaankoopgids "
en ga aan de slag met uw plan.

Keuken aankoop gids Quinquinet

Hier is wat u krijgt met keukenaankoopgids

Gewoon even een greep uit de artikelenKeuken kopen Quinquinet

 

Is dit wat u zoekt! Wilt u het Nu Maar wat kost dat dan ?

Nu da's nou de vraag.
Hoeveel kost u, een andermans vergissing ?
Wat kost een slapeloze nacht?
Wat kost ruzie met uw partner omdat anderen de boel verzieken?

Wat zijn goede richtlijnen u waard?,
zodat u in ieder geval vergissingen kan voorkomen
Problemen bij het aanschaffen van een nieuwe keuken kan voorkomen,
wat is dat nu echt waard?
€ 13.- ,
en dit is maar een fraktie van het bedrag wat u gaat besteden aan uw nieuwe keuken

"KEUKENAANKOOPGIDS"

Dit is wat ik zoek! Ik wil het. Nu.

 Waarom? Wel er zijn drie redenen ...

 keukenaankoopgids


1. ten eerste wil ik de keukenaankoopgids goedkoop houden zodat iedereen die echt wil, de kans heeft om met minder risico een mooie keuken aan te schaffen.

2. ten tweede, ik wil natuurlijk dat zoveel mogelijk bedrijven en de verkopers weten dat er niet meer met klanten te spotten valt.

3. Diegene die het ebook wel kopen jarenlang van de nieuwe keuken genieten.     U kunt natuurlijk ook het wiel zelf weer uit proberen te vinden, wat u een hoop tijd en geld kost.

Ja, ik wil gebruik maken van de aanbieding en claim hierbij mijn eigen kopie van het ebook:

"Keukenaankoopgids"Ik ben er helemaal klaar voor
!

Klik nu op de link om uw bestelling door te geven voor het handboek


 

Beveiligde betaling door middel van paypro.nl. Eenmaal een order gegeven kunt u direct uw eigen kopie ontvangen met uw eigen keukenaankoopgids.
Waar wacht u op ?

   All rights reserved 2010 © Quinquinet

Wat kan er gebeuren?

Beste lezer,

Een jaar of 3 geleden kwam ik een kennis tegen met zijn vrouw , een vriend van een vriend, u kent dat wel , laten we hem Jan-Willem noemen .

Jan-Willem en zijn vrouw stonden op het punt een keuken aan te schaffen, zij hadden fantastische ideeen in combinatie met mooie apparatuur en als ik naar hun enthousiasme keek kreeg ik als oudkeukenadviseur bijna zin om een handje te helpen, iets wat ik achteraf gelukkig niet heb gedaan. Eigenwijs, vreselijk eigenwijs. Hij had gewoon meer verstand van voetballen.

Een maand later hoorde ik via via over Jan-Willem dat zijn keukenbestelling supergoed en supersnel ging, sneller had getekend dan zij eigenlijk zelf hadden verwacht en het enthousiasme van het stel was nog veel extremer geworden. Zij hadden meer uit de deal gehaald dan zij hadden verwacht, zij waren gelijk maar begonnen met het ontwerpen van een badkamer.

Hun ideeen klopten helemaal, de keuken zag er op papier prachtig uit en zij hadden nooit verwacht dat ze zoveel korting zou krijgen, fantastisch!

Vorig jaar nog heb ik weer gesproken met Jan-Willem en hij vertelde mij dat de keuken nog niet was opgeleverd en dat de badkamerplannen in de ijskast stonden. Hij was na de koop al snel minder enthousiastisch geworden, en besefte dat je bij een koop van zo'n belangrijke aanschaf alle professionele hulp moet accepteren die er op de markt is !

Alleen voor Jan-Willem is nu, te laat

Jan-Willem heeft nog nooit zo'n verschrikkelijke ervaring gehad.Maar het ergste is dat de hele keukenaffaire een verschrikkelijke impact op zijn gezinsleven heeft gehad en zit hij zelf midden in een burnout. De dolenthousiaste, vrolijke en ondernemende Jan-Willem is nu ver te zoeken. Zijn vrouw ook.


“80% van aangeschafte keukens zijn te duur en bijna 98% worden niet zonder fouten en gebreken opgeleverd

 

Nou weet ik niet het fijne van de situatie van Jan-Willem, maar ik kan je een aantal belangrijke punten noemen waar Jan-Willem de fout is in gegaan, zonder dat hij het zelf doorhad...


Nou zul je misschien denken dat dit dom van Jan-Willem is geweest, maar je zult verbaast staan van het percentage keukenkopers die hun zaakjes niet goed voor elkaar hebben en vroeg of laat zijn ze allemaal aan de beurt...

Jan-Willem had zichzelf en zijn gezin een hoop ergenissen en veel narigheid kunnen besparen. Als hij zijn aankooprisico wat beter gecalculeerd had. Als hij een betere planning had geregeld, als hij zich beter had geinformeerd bij meerdere bronnen, maar dit kon Jan-Willem ook niet allemaal van tevoren weten!


"Zorg ervoor dat, voordat u een keuken gaat kopen, u zich zelf informeert en niet behoort bij de groep keukenkopers die de grootste ergenis in hun leven meemaakt en het gezinsleven beinvloed ziet worden door een keukenleverancier die zijn zaakjes niet op orde heeft."Begrijp me niet verkeerd, een keuken kopen of verbouwen is ingrijpend maar kan een van de mooiste items met een toegevoegde waarde in uw huis zijn.

"Waarom geen onafhankelijke adviezen gebruiken?"


Er is voor dit ebook veel informatie verzameld bij verschillende personen die jaren als adviseur in de keukenbranche gewerkt en heb de afgelopen jaren een enorme groei en concurentieslag meegemaakt in de keukenbusiness. Zij zijn werkzaam geweest bij meerdere bedrijven in verschillende regio''s. Maar de genadeloze concurrentie maakte, het goed en met plezier adviseren, werken in de keukenbranche voor hen niet leuk meer. Het waren Amerikaanse toestanden. Verkopers moesten scoren, koste wat kost. En de prijs werd betaald door klanten zoals Jan-Willem en zijn gezin.

"Hoe zorgt u ervoor dat u een keuken koopt zonder ergenissen ?"


Om u te ondersteunen bij het aanschaffen van uw droomkeuken heb ik een plan samengesteld waar ik u exact uitlegt: welke stappen u moet doorlopen, waaraan u moet denken voordat u begint en hoe u ervoor zorgt dat u uw project perfect opzet, zodat u niet de fouten maakt, die Jan-Willem heeft gemaakt.

U krijgt na aanmelding direct toegang tot het ebook zodat u direct kunt beginnen met het stappenplan van uw keukenproject.
De prijs van dit ebook €13,- een fractie van wat u gaat besparen aan geld en aan narigheid . U weet van de hoed en de rand als u dit ebook hebt gelezen.

 

"De Keukenaankoopgids "

Keukenaankoop gids Quinquinet


Klik hier om direct toegang te krijgen tot het ebook
De keukenaankoopgids >Het ebook is opgedeeld in onderdelen,
hieronder  vindt u een kleine opsomming van de belangrijke aspecten die u zult lezen :
 

1: De Orientatie fase

U ontdekt o.a:

 

2: De Start

U ontdekt o.a:

 

3: De koop

U ontdekt o.a:


Keukenaankoop gids

affiliate

 

 

 

 

beste hondenuitlaatservice eigen baas direct doet e-book zelfstandig echt eigen ervaring etc familie gaan geeft geld goed goede handboek gassigehenl honden hondenuitlaatservice iedereen klanten kost laat leuk maken manier nodig omzet opstarten prijs rekenen geld verdienen start starten strategie succes tijd uren verdienen verdient vinden vindt waard weet hobby werk willen wilt
created at TagCrowd.com